Як увімкнути або вимкнути "Prefetch" у Google Chrome

Функція попереднього завантаження в Google Chrome забирає ресурси, кешуючи сторінками, на які ви ніколи не зможете перейти. Ви можете змінити налаштування та ввімкнути або вимкнути функцію Prefetch, як ви вважаєте за потрібне, використовуючи цей підручник.

Що таке Prefetch?

Також відома як "попередня підготовка", функція попереднього завантаження в Google Chrome кешуватиме сторінки, які пов'язані з веб-сторінкою, на якій ви зараз перебуваєте. Це дозволяє завантажувати сторінку трохи швидше під час доступу до неї.

Як вимкнути попередню вибірку

  1. Натисніть " Меню "

    у верхньому правому куті, потім виберіть " Налаштування ".
  2. Прокрутіть вниз і виберіть опцію " Додатково ".
  3. Прокрутіть вниз до розділу " Конфіденційність і безпека ", потім увімкніть параметр "Використовувати службу передбачення для швидшого завантаження сторінок " ліворуч, щоб вимкнути функцію попереднього вибору Перемкніть його вправо, якщо хочете увімкнути його.

Варіант 2 - Реєстр (Windows)

  1. Тримайте клавішу Windows і натисніть клавішу " R ", щоб відкрити вікно " Виконати ".
  2. Введіть " regedit ", потім натисніть " Enter ".
  3. Примітка. Можливо, вам доведеться створити папки "Google" і "Chrome".
  4. Перейдіть до:

    HKEY_LOCAL_MACHINE Політики програмного забезпечення Google

  5. Клацніть правою кнопкою миші " Chrome " і виберіть " Нове "> " 32-бітове значення DWORD "
  6. Дайте значення назвою " NetworkPredictionOptions ". Встановіть значення значення для:
    • 0 = Попередня вибірка завжди активована
    • 1 = Попередня вибірка увімкнена в будь-якій мережі, яка не є стільниковою
    • 2 = Вимкнути попередню вибірку
  7. Перезапустіть комп'ютер, і налаштування залишиться.

Варіант 3 - Команда терміналу (MacOS)

    1. У вікні Finder виберіть " Go "> " Utilities ".
    2. Відкрийте програму " Термінал ".
    3. Введіть наступне та натисніть " Enter ":

      defaults write com.google.chrome NetworkPredictionOptions -integer

      Де « ” 0, 1 або 2 залежно від того, що ви хочете виконати.

      • 0 = Попередня вибірка завжди активована
      • 1 = Попередня вибірка увімкнена в будь-якій мережі, яка не є стільниковою
      • 2 = Вимкнути попередню вибірку
    4. Перезапустіть Mac.