Вимкніть попередження переадресації AutoDiscover в Outlook 2016 для MacOS

У Microsoft Outlook 2016 може з'явитися повідомлення про те, що подібне до:

Outlook був перенаправлений на сервер Autodiscover-s.outlook.com, щоб отримати нові налаштування для вашого облікового запису. Ви хочете дозволити цьому серверу налаштувати параметри? // autodiscover-s.outlook.com/autodiscover/autodiscover.xml

Натисніть Allow (Дозволити), лише якщо повністю довіряєте джерелу, або якщо це доручить вам адміністратор Exchange.

Якщо ви бачите, що це повідомлення з'являється багато і хочете вимкнути його, ви можете вимкнути його за допомогою цих кроків.

  1. На робочому столі / Finder виберіть " Go "> " Utilities ".
  2. Відкрийте програму " Термінал ".
  3. Введіть таку команду та натисніть " Enter ".

    defaults write com.microsoft.Outlook TrustO365AutodiscoverRedirect -bool true